user_mobilelogo

Fotogek02
"Het opbouwen van een eigen website is iets wat heel veel tijd en ervaring vraagt. Lieve nam de tijd om te luisteren naar onze ideeën en ging op zoek naar de juiste oplossing voor onze website. Niets is haar te veel. We zijn enorm tevreden met het resultaat. Lieve is creatief, snel en betrouwbaar in haar werk. Ben je op zoek naar iemand die jouw website kan verzorgen, dan ben je hier aan het juiste adres."

Kris en Isabel, Fotogek

Arbotechnic02
"Voor het bouwen van mijn website koos ik voor Hootkoetuur. Het klikte direct en ik kon rekenen op veel advies over de layout, de inhoud van de teksten en de foto's. Dat is belangrijk voor mij aangezien ik hier weinig tot geen ervaring mee heb. Als beginnende zelfstandige moet ik natuurlijk ook het kostenplaatje in het oog houden. Bij Hootkoetuur wordt transparant gewerkt en wist ik direct waar ik aan toe was. Een echte aanrader dus!!"

Simon, Boomverzorging Arbotechnic

Ferlys02
"Toen we de offerte voor een website ontvingen van de firma die onze huisstijl uitgewerkt had, schrokken wij toch behoorlijk van de prijs! Uiteindelijk hebben wij voor Lieve gekozen om de website uit te werken. Voor een heel schappelijke prijs kregen wij behalve professioneel advies en een goede service, een website die volledig aansluit bij onze huisstijl. De website is 100% onze smaak en beantwoordt aan al onze verwachtingen. Er werd goed naar ons geluisterd en er is rekening gehouden met al onze opmerkingen. Wij zijn tevreden klanten!"

Kimberley en Adriaan, Kapsalon Ferly's

Deel deze pagina op:

Contactgegevens

Hootkoetuur CommV

Molenbergstraat 53a - 9190 Stekene

+32 486 40 18 11

info[at]hootkoetuur.be

Contactformulier

 

Algemene voorwaarden